Karsten Warholm på nytt panteoppdrag

– Gjennom denne kampanjen ønsker vi å minne befolkningen på at det lønner seg å pante alt, alltid, sier Randi Haavik Varberg, kommunikasjonsdirektør i Infinitum.
Bilde til Karsten Warholm på nytt panteoppdrag
Karsten Warholm ønsker å oppfordre alle til å pante absolutt alt. Foto: Pulse Communications.

I julen dukket verdensmester Karsten Warholm igjen opp på TV og kino som ambassadør for Infinitum. I selskapets nyeste kampanje viser han hva man IKKE skal gjøre med tomme flasker og bokser.

Mer enn ni av ti flasker og bokser blir pantet, men hele 140 millioner flasker og bokser kommer ikke inn i pantesystemet. De fleste blir kastet i restavfallet, men noen havner i naturen, ut av bilvindu og i søppeldunken i bybildet.

– Vi jobber hele tiden for å få inn absolutt alt som kan pantes, og denne gangen prøver vi en litt ny vri. Vi håper med dette budskapet å bidra til at også den tiende flasken eller boksen kommer inn i panteautomaten, sier kommunikasjonsdirektøren.

Å pante er en av de enkleste handlingene du kan gjøre for miljøet for naturen, og du får i tillegg pengene tilbake. Alt som pantes blir resirkulert.

– Ved å pante sørger vi for at de verdifulle ressursene vi bruker holdes i omløp lengst mulig. Da sparer vi energi og belaster miljøet mindre, sier Varberg.  

Filmen er laget av Pulse Communications og du kan se den her

Les også