Samler pant og likes for TV-aksjonen

- Finn frem flasker og bokser fra bagasjerom, garasje og kjøkkenskap. Pant dem, - så har du pengene klare når bøssebærerne kommer på døren din på søndag.
Bilde til Samler pant og likes for TV-aksjonen

Det sier kommunikasjonsdirektør Randi Haavik Varberg i panteselskapet Infinitum, som også har satt i gang en Facebook-aksjon for å samle inn likerklikk og delinger.

- Et likerklikk gir 1 krone. En deling blir 2,50 til TV-aksjonen. Dermed kan folk selv være med å avgjøre verdien av Infinitums donasjon, sier Haavik Varberg som håper de klarer å samle inn likes for 150 000 kroner.

I tillegg til å engasjere seg på Facebook og finne frem flasker hjemme kan folk i Oslo sentrum gi bort flasker og bokser når de er på farten. Infinitum har stand ved et stort tre i Torggata. Alt som samles inn går til TV-aksjonen.

Dugnadsarbeid
– TV-aksjonen er en fantastisk dugnad som samler hele Norges befolkning til felles innsats for en god sak. Vi i Infinitum er ansvarlige for Norges største miljødugnad, og ønsker å bidra ved å samle inn vår valuta, nemlig panten, sier Haavik Varberg.

Ved å støtte årets TV-aksjon støtter man et viktig arbeid med å fremme rettighetene til menneskene som bor i regnskogen. Ved å være med og bevare regnskogen gjør man også en viktig handling for miljøet.

– Vi setter pris på alle initiativene som støtter opp under TV-aksjonen. Pant blir til penger, og om det gjør at flere kan gi til TV-aksjonen eller øke donasjonsbeløpet er det flott, sier leder for TV-aksjonen Kari Bucher.


Samler likerklikk på Facebook
Facebook-posten er i skrivende stund delt 6 300 ganger og over 10 000 har likt den.
Gå inn på facebook.no/infinitum for å øke donasjonen fra Infinitum.