Let the Games Begin

Fredag 29. august var ansatte fra alle Infinitums anlegg samlet til Infinitum Games på Sørbråten gård i Maridalen. Der deltok de blant annet i trillebårløp med høne, hesteskokasting og segway-slalåm.
Bilde til Let the Games Begin

Det viktigste var likevel å markere navneskiftet fra Norsk Resirk til Infinitum, og snakke om organisasjonens strategi for å gjøre det enda enklere å pante. Mange av de ansatte fikk også se selskapets nye visuelle profil for første gang, og begeistringen over den nye logoen var stor.

- Infinitum Games er en viktig møteplass for våre ansatte, som til daglig jobber på ulike steder rundt omkring i landet. Navneendringen var en god anledning for å samles og snakke om veien videre for Infinitum, sier kommunikasjonsdirektør Randi Haavik Varberg.

Hun forteller at dette var første gang de arrangerte Infinitum games, men at de helt sikkert kommer til å gjøre det igjen.

- Responsen fra de ansatte har vært så god at dette er noe vi kommer til å gjøre mer av. Infinitum games har definitivt kommet for å bli, sier hun.