Verdipanter for de unge

Moss Badmintonklubb samler Verdipant til tiltak for de unge i idretten. Klubben har 170 aktive utøvere i alle aldre og fikk to Verdipantbokser i begynnelsen av november i år.
Bilde til Verdipanter for de unge

Tor-Egil Kristensen jobber som frivillig med sportslig arbeid i Moss Badmintonklubb. Han forteller at pengene fra Verdipanten skal brukes til tiltak for de unge. Verdipantboksene plasseres på sentrale steder i hallen under deres egne arrangementer, som juleavslutninger og turneringer.

– I mars 2017 skal vi arrangere Ungdommens Badmintonmesterskap, som er den største badmintonturneringen i hele Norge. Da skal 250 ungdommer fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør i aksjon i Mossehallen. Turneringen er uoffisielt Norgesmesterskap for aldersklassene U15 og U17, og i løpet av turneringen vil det spilles rundt 600 kamper totalt. Det gleder vi oss veldig til og da regner vi med å samle inn masse verdipant til klubben vår, sier Kristensen.

– Det er så hyggelig for oss i Infinitum å se at barn og unge Verdipanter for en god sak. Tusen takk til Moss Badmintonklubb som gjør en kjempejobb! Vi oppfordrer alle lag og foreninger over hele landet til å gjøre det samme, sier Randi Haavik Varberg, direktør for informasjon og marked i Infinitum.

 

Bildet av barna som spiller badminton i klubben er tatt under juleturneringen i Moss Badmintonklubb.

Foto: Tor-Egil Kristensen, Moss Badmintonklubb.