Pant på ølfat i PET-plast

Infinitum inkluderer nå flere typer ølfat i PET-plast i panteordningen.
Bilde til Pant på ølfat i PET-plast
ØLFAT: Slik ser de nye sekkene ut. Foto: Infinitum.

– Vi er glade for å få med enda flere produkter i panteordningen. Bryggeriene er innovative og ser mulighetene for å bruke ressursene mest mulig effektivt. PET-plast er ideelt for resirkulering, og vi ønsker å gjenbruke så mye av plasten som mulig. Det er det beste for miljøet, sier Kjell Olav Maldum, adm.dir. i Infinitum.

Både KeyKegs, og Draught Master er ølfat laget i PET-plast. I tillegg til at de kan resirkuleres, veier de mindre og er lettere å håndtere.

Slik fungerer det

Er ditt serveringssted registrert medlem hos Infinitum, trenger du kun å bestille egne sekker for din type ølfat, og henting. Da henter vi dine tomme ølfat, helt gratis.

En sekk skal inneholdt 10 stk. komprimerte Draught Master eller 4 stk. 20l, 3 stk 30l eller 6 stk 10l KeyKegs, og ingenting annet.

Infinitum henter innen 5 dager fra bestilling, og har dere et høyere volum kan vi også avtale regelmessig henting. Dere blir refundert panten for hvert ølfat dere leverer inn.

Dersom dere bruker KeyKegs fra flere bryggerier, kan de leveres inn i samme sekk og, men bare dersom leverandøren tar del i løsningen og tar pant inn ved salg. Draught Master skal i egen sekk.

Les mer her