Inkluderer de yngre i miljøarbeidet

– Pantepengene kommer klubben og spillerne til gode, sier Tor-Egil Kristensen i Moss Badmintonklubb. Klubben samarbeider med Infinitum om innsamling i Mossehallen.
Bilde til Inkluderer de yngre i miljøarbeidet
170 ungdommer var samlet i Mossehallen første helgen i april for å konkurrere i badminton. Foto: André Høidebraaten.

– Vi har en sponsoravtale med Infinitum, og en del av samarbeidet går ut på at vi har to pantetønner vi bruker på alle arrangementer. Vi sorterer alt, og sørger for å resirkulere på riktig vis, sier Kristensen.

I april spilte 170 ungdommer fra 28 klubber fra hele landet om å bli Norges beste i klassene U15 og U17.

På idrettsarrangementer som dette blir det ofte en del tomme bokser og flasker som kan pantes. Det er Kristensen glad for, da Moss Badmintonklubb er opptatt av å ha en god miljøprofil.

– Vi prøver å skape engasjement ved å ha en god miljøprofil. Pantingen bidrar til at vi kan inkludere de yngre i dette viktige arbeidet. Pantepengene går klubben og spillerne til gode, forteller han.

Samarbeidet mellom badmintonklubben og Infinitum startet i 2016.

– Ved å ha et organisert opplegg i Mossehallen for innsamling av flasker og bokser, så sørger vi for at alt blir resirkulert og brukt igjen. Dette bidrar til målet om å få resirkulert absolutt alt, sier Randi Haavik Varberg, direktør for informasjon og marked i Infinitum.